مقاديراللتورتة
10 ملاعق كبيرة دقيق
10 بيضات
10 ملاعق كبيرة سكر بودرة
فانيليا
ملعقة صغيرة بكنج بودر
ولو عايزينها بالشيكولاتة نستبدل 4 ملاعق دقيق ب 4ملاعق بودرة كا كاو خام
سفن اب بدلا من الشراب السكري
الطريقة
يضرب البيض والفانيليا جيدا حتي يتضاعف الحجم ثم يضاف السكر ويضرب جيدا
ويضاف الدقيق والبكنج بودر بعد نخلهم جيدا حتي يتخللهم الهواء ثم يحرك ببطئ شديد مع باقي المقادير يحرك علي شكل دائرة ونصف قطر حتي لا يخرج منها الهواء
ثم تصب في صينية مدهونة جيدا
وتدخل فرن متوسط الجرارة
وبعد خروجها من الفرن تقسم نصفين وتسقي بقليل من السفن اب
ممكن اقسم المقدار علي صينيتين صغيرين واحطهم فوق بعض يعني يكونوا 4طبقات بينهم كريم شانتيه وجوز هند وفاكهة محفوظة
وعلي الوجه كريم شانتيه او فاكهة محفوظة
وبالهنا والشفااااااااا